"Kouč neradí. Kouč je osoba, ktorá ti poskytne bezpečný a dôverný priestor na znovuobjavenie tvojich pokladov, skrytého potenciálu, aby si si mohol a vedel poradiť sám. Najväčší odborník na tvoj život, si ty sám." Život s koučom

1

“Dobrý život je proces, nie je to stav bytia. Je to smer, nie cieľ.” Carl Rogers

1

"Nie je vždy nevyhnutné, aby nám niekto radil….Každý má svetlo pravdy vo svojom srdci a ak sme dostatočne uvedomelí a pokojní, odpoveď nájdeme vo svojom vnútri. No vždy potrebujeme niekoho, kto kladie dobré otázky"….

1

"Najjednoduchší spôsob ako prekonávať životné prekážky, je nájsť zmysel v ich prekonávaní."

1

“Všetko, čo nás irituje na druhých, nás môže viesť k porozumeniu samých seba.” Carl Gustav Jung

1

Zmena je život - alebo urobte si životnú inventúru....

Inšpiratívny a kreatívny workshop

Zmena je život - alebo urobte si životnú inventúru so Život s koučom....

 

Život s koučom

 

Chcete mať svoj život pod kontrolou, ale neviete ako začať? Máte potrebu si vo svojom živote poriadne poupratovať? Zlá správa je, že tento druh "odpadu" je ťažko recyklovateľný. Dobrá správa je - okrem toho, že nie ste jediní, existuje možnosť zmeniť to a touto možnosťou môže byť aj tento workshop, ktorý vám ponúka príležitosť nájsť odpovede a inšpirovať sa v hľadaní toho, čo si vo svojom živote ponecháte, čo chcete vo svojom živote zmeniť, s čím ste spokojní posilniť, s čím nespokojní sa rozlúčiť a zároveň motivuje vytrvať na ceste k požadovanej zmene.

 

“Jedna malá zmena každý deň môže v konečnom dôsledku priniesť obrovskú životnú zmenu”


Kedy: Utorok 26.2.2019 o 16:30

Kde: Libresso Books & Coffee, Hlavná 29 Prešov

Trvanie workshopu: 180 min.

Cena: 20,- eur


Hovorí sa, že jedinou istotou v živote človeka sú “dane a smrť”. Dovolím si poopraviť túto ľudskú domnienku, alebo, ak chcete, mierne ju pozmením. Človek má vraj jedinú istotu, a tou je to, že nič nie je isté a všetko sa neustále mení. Je len na nás, ako si s tou neistotou v týchto turbulentných časoch poradíme, či sa budeme v jednom kuse obávať, strachovať a snažiť sa udržať stav veci “status-quo”, alebo sa naučíme nebáť sa zmien, zaujať voči ním postoj, nastaviť sa na ne, respektíve,  pochopíme ich nutnosť, naliehavosť a naučíme sa byť dostatočne flexibilní a adaptabilní.

Chcete mať možnosť voľby a chcete mať svoj život pod kontrolou? Tento workshop vám poslúži ako inšpirácia v hľadaní toho, čo chcete vo svojom živote zmeniť, s čím ste spokojní posilniť a zároveň motivuje vytrvať  na  ceste k požadovanej zmene.


Ako to bude prebiehať a čo vás na workshope čaká:

Budeme pozorne načúvať /svojmu vnútru/, nastavíme si zrkadlo, budeme sa hrať, komunikovať, nahlas premýšľať, hľadať riešenia, precvičíme si predstavivosť, kreativitu, budeme pracovať s inšpiratívnym príbehom, ktorý vás donúti zamyslieť sa nad životom, nad tým, čo je pre vás skutočne dôležité a čo by ste chceli zmeniť.   

Workshop vám dá zopár dobrých tipov ako včas rozpoznať, či naozaj  potrebujete uskutočniť nejakú životnú zmenu, pomôže vám uvedomiť si realitu, v ktorej sa nachádzate a nasmeruje vás k novým pohľadom na vec, k novým možnostiam a alternatívam. Ak patríte k tým, ktorí presne vedia čo chcú, ale nevedia sa rozhýbať, workshop vám ukáže cestu von z bludného kruhu.

 

Život s koučom
 

Pre koho je workshop:

pre všetkých, ktorí hľadajú odpovede na to, ako mať svoj život vo svojich rukách, ako začať niečo nové,  pokračovať, či vytrvať v tom, čo začali  a ako niečo v správny čas ukončiť. Pre tých, ktorí si chcú poupratovať vo svojom vnútri, zladiť priority s vnútornými hodnotami a životnými postojmi a tiež pre tých, ktorí túžia po

  • životnej zmene - novom začiatku
  • zmene životného štýlu
  • kvalite života, objavení zmyslu života
  • osobnom rozvoji, životnej spokojnosti a rovnováhe


Praktické informácie:

 

Maximálny počet účastníkov 15, minimálny 5

Cena zahŕňa - malé občerstvenie, písacie potreby

Po vyplnení a zaslaní prihlášky obdržíte informácie potrebné k úhrade. Prihláška na workshop je záväzná.

Vstupné je potrebné uhradiť vopred na účet a po úhrade je nevratné.

Ak máte záujem o workshop v inom termíne alebo máte záujem o individuálnu spoluprácu, kontaktujte ma na info@zivotskoucom.sk

 

Teším sa na stretnutie s vami a verím, že tou malou zmenou môže byť aj vaša účasť na tomto workshope.


Slávka Kočanová

Váš partner a sprievodca pre Život s koučom

 

Workshop Zmena je Život 25.1.2017

Život s koučom

Workshop Zmena je život 11.5.2017

Život s koučom

Workshop Zmena je život 7.2.2018

Život s koučom

 

Kontakt

Moje meno je Slávka Kočanová, som profesionálny certifikovaný kouč, Váš partner v oblasti osobného rozvoja, životných zmien, v profesnej a podnikateľskej sfére a Váš sprievodca pre Život s koučom.

Ing. Slávka Kočanová, PCC (ICF)
ČR +420 777 902 100
SR. +421 908 158 268
info@zivotskoucom.sk

Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a budeme (spol. DE-WORKS, s.r.o. - poskytovateľ koučingových a poradenských služieb pod názvom Život s koučom - Slávka Kočanová) ich na základe Vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre vzájomnú komunikáciu a súhlas so zasielaním obchodných ponúk a informácií. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať zaslaním e-maila.

©2024 Život s koučom | Všeobecné vyhlásenie | Design by SIXNET