"Kouč neradí. Kouč je osoba, ktorá ti poskytne bezpečný a dôverný priestor na znovuobjavenie tvojich pokladov, skrytého potenciálu, aby si si mohol a vedel poradiť sám. Najväčší odborník na tvoj život, si ty sám." Život s koučom

1

“Dobrý život je proces, nie je to stav bytia. Je to smer, nie cieľ.” Carl Rogers

1

"Nie je vždy nevyhnutné, aby nám niekto radil….Každý má svetlo pravdy vo svojom srdci a ak sme dostatočne uvedomelí a pokojní, odpoveď nájdeme vo svojom vnútri. No vždy potrebujeme niekoho, kto kladie dobré otázky"….

1

"Najjednoduchší spôsob ako prekonávať životné prekážky, je nájsť zmysel v ich prekonávaní."

1

“Všetko, čo nás irituje na druhých, nás môže viesť k porozumeniu samých seba.” Carl Gustav Jung

1

Ego pod kontrolou

Spoznajte svojho vnútorného kritika a objavte svoje vedomé “JA”

- inšpiratívny workshop

Život s koučom

 

Kolkí z nás máme svoje EGO pod kontrolou?

A koľkí z nás si uvedomujeme, že ego si s nami robí čo chce?

Tento workshop vás nasmeruje k novým pohľadom a možnostiam, ako mať svoje ego pod kontrolou, vytvorí priestor na zamyslenie sa nad tým, odkiaľ sa vzal a ako funguje vnútorný kritik, ako mu porozumieť, skamarátiť sa s ním a ako s ním spolupracovať v rôznych životných situáciách. Workshop vám ponúka iný pohľad na vás samých, dá vám zopár tipov ako nespadnúť do pascí vlastného ega, ako porozumieť a spoznať svoje skutočné “ja” a ako rozpoznať “kto to naozaj hovorí” a “kto to naozaj chce”.

 

Kedy: 23.október 2019 o 16:30hod. /streda/

Kde: Kmeťová 13, 04001 Košice

Trvanie workshopu: do 19:30hod.

Cena: 25 eur

 

"Môžeš si myslieť, že si už dosť dobrý, ale stačí malý kúsok egoizmu a si "v prdeli". Čo vôbec nie je zlé miesto. Stretneš tam veľa známych. Všetko je dobré..." Mooji ❤

 

Ego sa nestará o to, čo bude, čo sa stane a komu tým ublíži...či niekoho ohrozí, urazí. Ego sa chce neustále porovnávať a súťažiť. Ego je "pán" a chce "vítaziť" za každú cenu. Jednou z najčastejších obranných reakcií ega je hnev.

Ego si neustále stráži, či mu nehrozí poníženie alebo akékoľvek iné zmenšenie. Keď usúdi, že áno, spustí opravný mechanismus pre obnovenie mentálnej formy „JA“.


Pre tých, ktorí nevidia rozdiel medzi egom a skutočným "JA" jeden prikad: Čo spraví naše ego, ak sa za nami blíži rýchejšie auto ako je to naše a so smerovkou nás chce predbehnúť? Pravdepodobne bude chcieť tomu "amatérovi" ukázať, čo je to rýchla jazda, alebo ho vychovávať, čo sa patrí a nepatrí...prípadne mu ukázať "kto je tu pán!". A čo spraví naše ego, keď nám pani pri prepáške na pošte zavrie okienko v momente, keď prídeme na rad?

Život s koučom

foto: Anatol Knotek

Byť dôležitý je vec ega, byť šťastný je vec duše...

 

Ako to bude prebiehať a čo vás na workshope čaká:

Budeme pozorne načúvať /svojmu vnútru/, nastavíme si zrkadlo, budeme sa hrať, komunikovať, nahlas premýšľať, hľadať riešenia, kresliť, precvičíme si predstavivosť a kreativitu.

Pre koho je workshop:

Pre všetkých, ktorí chcú mať svoje ego pod kontrolou. Pre tých, ktorí túžia po porozumení samých seba, po kvalite života, dobrých vzťahoch, objavení zmyslu života, poslania, osobnom rozvoji, životnej spokojnosti a rovnováhe.

 

Praktické informácie:

Maximálny počet účastníkov 6

Cena zahŕňa - malé občerstvenie, písacie potreby

Po vyplnení a zaslaní prihlášky obdržíte informácie potrebné k úhrade. Prihláška na workshop je záväzná.

Vstupné je potrebné uhradiť vopred na účet a po úhrade je nevratné.

Ak máte záujem o workshop v inom termíne alebo máte záujem o individuálnu spoluprácu, kontaktujte ma na info@zivotskoucom.sk

 

Verím, že bodom, kde to všetko začína a končí je ten, že človek porozumie sám sebe, tomu, čo naozaj chce a ako to chce dosiahnuť. Poznanie samých seba nie je jednoduchá a už vôbec nie krátka cesta, ale je to cesta nastolenia rovnováhy a vedomá cesta každodennej radosti zo života...aj o tom je Život s koučom.

Prečo je tak ťažké byť sám sebou? 

 

Teším sa na stretnutie s vami na tomto workshope.

 

Slávka Kočanová

certifikovaný kouč, váš partner v osobnom rozvoji a sprievodca pre Život s koučom

 

Kontakt

Moje meno je Slávka Kočanová, som profesionálny certifikovaný kouč, Váš partner v oblasti osobného rozvoja, životných zmien, v profesnej a podnikateľskej sfére a Váš sprievodca pre Život s koučom.

Ing. Slávka Kočanová, PCC (ICF)
ČR +420 777 902 100
SR. +421 908 158 268
info@zivotskoucom.sk

Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a budeme (spol. DE-WORKS, s.r.o. - poskytovateľ koučingových a poradenských služieb pod názvom Život s koučom - Slávka Kočanová) ich na základe Vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre vzájomnú komunikáciu a súhlas so zasielaním obchodných ponúk a informácií. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať zaslaním e-maila.

©2024 Život s koučom | Všeobecné vyhlásenie | Design by SIXNET